Udruženje kardiologa u BiH

web stranica udruženja kardiologa u Bosni i Hercegovini

Prvi međunarodni kongres HISPA BH

Poštovane koleginice i kolege,

Veliko mi je zadovoljstvo da Vas pozovem na zajedničko druženje i rad na prvom Medjunarodnom kongresu HISPA BH ” Multidisciplinarni pristup u zaštiti srca i krvnih sudova” u organizaciji udruženja HISPA, koji će se održati u Trebinju od 18. do 20. Maja 2018. Godine.

Kongres je pripremljen ne samo da ispuni rastuće zahtjeve zdravstvenih radnika u vezi struke, nauke, druženja  već i da pokaže ulogu i značaj HISPA ideje na polju prevencije, liječenja i rehabilitacije kardiovaskularnih bolesti. Želimo da u predivnom Trebinju razmjenjujemo ideje i iskustva i da se družimo sa kolegama iz svih krajeva regiona i svijeta.

Ono što uvijek sa ponosom ističemo je moto naših kongresa: nauka primijenjena u kliničkoj praksi“.

Ovim putem vas pozivam da uzmete aktivno učešće na kongresu slanjem radova (abstrakta) koji će nakon recenzije biti objavljen u časopisu Biomedicinska Istraživanja – Medicinskog Fakulteta u Foči. Molim Vas da originalne radove posaljete najkasnije do 1.maja 2018. godine tehničkom realizatoru kongresa ili prijavite na „website“-u kongresa. Registracioni formular možete preuzeti na sajtu kongresa.

Tehnička realizacija Simpozijuma je povjerena Kongresnoj agenciji Istra Tours Doboj.  Za sve tehničke detalje stoje vam na raspolaganju.  Adresa: Svetog Save bb, 74000 Doboj Tel: 053 208-041 E-mail: istratours@gmail.com

 

Za više detalja posjetite https://hispa-kongres.webix.tv/

 

Radujemo se našem druženju,

                                                                             

Prof. dr Nebojša Tasić                                                                      

Predsjednik HISPA