XXI Kongres Udruženja kardiologa Srbije – pozivno pismo

Beograd, 6.3.2017.

Poštovana Prof. Kušljugić,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na XXI Kongresu Udruženja kardiologa Srbije koji će se održati na Zlatiboru u periodu od 19-22. oktobra 2017. godine. Kongres Udruženja kardiologa Srbije se organizuje svake druge godine, i jedinstvena je prilika za okupljanje velikog broja kardiologa iz Srbije i regiona.

Planina Zlatibor se nalazi na oko 3 sata vožnje od Beograda, a vaš boravak na kongresu bi u idealnom slučaju bio tokom sva tri dana kongresa. Sve troškove puta i smeštaja na kongresu snosiće organizator – Udruženje kardiologa Srbije.

Biće nam izuzetna čast da nam uz prihvatanje poziva, pošaljete jednu (ili više tema) Vašeg predavanja koju ćemo uključiti u Naučni program Kongresa.

Takođe, predstavnik zvanične turističke agencije koji je zadužen za sve detalje Vašeg boravka u Srbiji (Godspodin Mirko Levajac, email: kongresi@rubicontravel.rs) će Vas ubrzo kontaktirati kako bismo na najugodniji način organizovali Vaš put.

Takođe Vas molimo da naše srdačne pozdrave uputite svim koleginicama I kolegama u BiH, i pozovete ih da dođu na naš kongres i pošalju radove za prezenatciju na sajt uksrb.rs koji će biti dostupan za slanje sašetaka početkom maja meseca.

S poštovanjem,

Prof. dr Branko Beleslin
Predsednik Udruženja kardiologa Srbije
Predsednik Organizacionog odbora XXI Kongresa UKS

Pozivno pismo XXI kongres