Poziv za učešće – V kongres kardiologa Republike Srpske

Poštovani,

na samom početku srdačno Vas pozdravljam u ime agencije Travel plan, koja je tehnički organizator 5. Kongresa kardiologa Republike Srpske, koji će se održati u Banja Luci u terminu od 28. do 30. maja 2020.godine.

Na Kongresu će učestvovati eminentni stručnjaci iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore i gosti iz inostranstva, te se očekuje prisustvo 400 ljekara uz prezentaciju oko 200 naučnih radova.

Detalji vezani za kongres i on line registracija su dostupni na sajtu http://kardiolozirs.org/v-kongres-kardiologa-republike-srpske-5th-congress-of-the-republic-of-srpska-society-of-cardiology-with-international-participation-3/

Informacije ćemo ažurirati kako se bude približavao datum održavanja kongresa, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Ovom prilikom u ime organizatora želimo da Vas zamolimo da nam dostavite mailing listu članova vašeg udruženja kako bismo ih lično pozvali da učestvuju na kongresu. Ukoliko niste u mogućnosti, molimo Vas da im Vi prosliiedite ovaj poziv.

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

S poštovanjem/Best regards,

Jelena Diljkan

TRAVEL PLAN

Kralja Petra I Karađorđevića 109, Banja Luka, BiH

Tel: + 387 51 492 493

Fax: + 387 51 492 493

Mob: + 387 66 33 33 01

Email: kongres@travelplan.ba

Website: travelplan.ba