Udruženje kardiologa u BiH

web stranica udruženja kardiologa u Bosni i Hercegovini

ICE 2019 – Poziv

Poštovani kolege,

 

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovamo na zajednički 45. kongres Međunarodnog udruženja za elektrokardiologiju (ISE), 18. Kongres Međunarodnog Udruženja za Holter i neinvazivnu elektrokardiologiju (ISHNE) i 11. Kongres Neurokard (SCNS) pod nazivom ICE 2019., koji će se održati od 30. maja do 1. juna 2019. godine u Beogradu, Srbija.

Po prvi put u Beogradu kongres će okupiti svetski poznate stručnjake  iz svih oblasti kardiologije, elektrokardiologije, Holter monitoringa i neinvazivne kardiologije.

Simpozijum ima već karakter istorijskog jer se organizuje  uz učešće oko 120 stranih predavača iz preko 30 zemalja iz celog sveta.Po prvi put se organizuje u Beogradu veliki medjunarodnui skup dva najznačajnija kardiološka udruženja u svetu iz oblasti  elektrokardiologije.Osim toga pošto se od pre dve godine sastanak organizuje u saradnji dva najznačajnija udruženja u svetu iz oblasti neinvazivne kardiologije i elektrokardiologije,sastanak u Beogradu je do sada najveći po broju pozvanih predavača i sesija.Pozvani predavači su najpoznatiji svetski eksperti iz ove oblasti i to je prilika za sve kolege iz regiona da učestvuju na ovom jedinstvenom sastanku gde će se upoznati sa svim novinama od eksperata koji su ključni u svetskim okvirima.

Međunarodni kongres ICE 2019, kao zajednički sastanak ISHNE i ISE biće izuzetna prilika za učenje, upoznavanje i povezivanje sa onima koji su najveći svetski stručnjaci iz ove oblasti. Potrudićemo se da naučnim programom obuhvatimo najsavremenije i najatraktivnije teme iz oblasti kardiologije i neurokardiologije ali i drugih srodnih naučnih disciplina.

Zvaničan sajt kongresa  ICE 2019 je:

https://www.ice2019.com/en/ABSTRACT-SUBMISSION.html .

Abstarkti se mogu slati do 1.3.2019.godine.

 

U ime Organizacionog odbora, želimo Vam dobrodošlicu u Beograd.

Predsednik ISHNE

Niraj Varma

 

Predsednik ISE

Adrian Baranchuk

 

Predsednik Kongresa

Branislav Milovanović

 

ICE 2019.Preliminary program

Speakers. NEU,ISHNE.ISE